Rancangan2 Perniagaan dalam AkuaBiz

Assalamualaikum salam bertemu kembali.

Kami mempunyai beberapa idea rancangan perniagaan di dalam bidang akuakultur yang ingin kami kongsikan bersama dengan mana-mana individu atau syarikat yang ingin berkecimpung di dalam sektor agro dan industri asas tani. Idea2 ini telah dianalisa dan dikaji oleh kami berdasarkan pengalaman2 kami sepanjang melalui perniagaan akuakultur ini.

Antaranya ialah rangkaian kedai ikan hiasan dan peralatan akuarium, industri berasaskan produk-produk akuakultur dan lain-lain.  Justeru itu sesiapa yang berminat samada graduan siswazah, pegawai2 kerajaan yang akan berpencen dan lain-lain dijemput berbincang dengan kami untuk mengetahui maklumat lebih lanjut tentang idea2 rancangan perniagaan ini.

Tiada obligasi samada anda ingin membuat kerjasama dengan kami atau mengambil idea2 tersebut untuk dijalankan sendiri sekiranya anda berminat ttp tentulah ada terma2 dan syarat pengambilahan yang perlu dipersetujui kedua belah pihak.  Pihak kami akan membantu dari segi khidmat perundingan dalam tempoh yang akan ditentukan kelak.

Sila hubungi En Ali (019-6673711) atau email sendikota@gmail.com. Terima kasih dan jumpa lagi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s